Önüne gelen herkes foruma girmemeli bence.En azından zeka sorunları olan kişiler o yüzden bence küçük de olsa bi IQ testi yapılmalı üye olurken bide mail onaylanmalı.Bu kadar basit olmamalı bence.Çoğu arkadaşımızı rahatsız eden tipler türedi forumda.
Bilginize...
Profumo'ya katılarak ekliyorum üye olanlar burayı günlüğüne yazar gibi yazmaması konusundada bilgilendirilmeli veya biryolu bulunmalı bazı üyelerimiz SMS atar gibi yazıyor sesli harf hiç yok. o kadar sessiz harfi bir arada görmek ürkütüyor valla beni okuyamıyorum bile bazen.
Bence IQ testinden ziyade foruma giriş dahada zorlaşmalı aktivasyon vs vs çünkü çok kolay üye olunuyor bunlara biraz engel konulursa forum kaliteside yükselir kendi görüşüm.. Ayrıca türkçe karakter kullanmayanları uyarmalı sallamayanada doz yükseltilmeli en azından türkçe karakter kullanalım. çok boş şeyler yazılıyor bunlar forum kirliliğine sebebiyette veriyor. Tamam geyik yapalım yapmıcaz değilde herşey dozunda kurallara uymak lazım.
Evet biraz daha zorlaştırılmalı üye olmak..Ama IQ testi falan biraz aşırıya kaçar diye düşünüyorum..Rahatsız edilme konusundada rahatsız edilen arkadaşlar bildirirlerse rahatsız edenleri öyle tipler aramızda barınamaz....
herşey daha iyi bir forum için...ama öncelik üye kayıtlarını zorlaştırma degilde türkçe yi dogru kullanda konusunda gösterilecek hassasiyete verilmelidir diye düşünüyorum ...fazla ayrıntıya kaçıp -de -da eki ile ugraşmaktansa yukardaki arkadaşlarımında dedigi gibi çok fazla sessiz harf kullanılarak oluşturulan forum mesajlarına karşı bazı tedbirler alınmalı ...acilen