Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Foruma üye olma hakkında..  (Okunma Sayısı 704 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
proFumo
Ziyaretçi
« : 13 Temmuz 2007, 12:40:49 »

Önüne gelen herkes foruma girmemeli bence.En azından zeka sorunları olan kişiler o yüzden bence küçük de olsa bi IQ testi yapılmalı üye olurken bide mail onaylanmalı.Bu kadar basit olmamalı bence.Çoğu arkadaşımızı rahatsız eden tipler türedi forumda.

Bilginize...
Ctrl+Alt+Del
Çok Sabırlı
Ikınan üye

Burç: yay

Sabır Taşı...

« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 12:47:43 »

Profumo'ya katılarak ekliyorum üye olanlar burayı günlüğüne yazar gibi yazmaması konusundada bilgilendirilmeli veya biryolu bulunmalı bazı üyelerimiz SMS atar gibi yazıyor sesli harf hiç yok. o kadar sessiz harfi bir arada görmek ürkütüyor valla beni okuyamıyorum bile bazen.
Youthanasia
Üye yasaklanmıştır.
Sıçmış Üye

Burç:

Sistemin çöküşü

« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2007, 12:49:29 »

Bence IQ testinden ziyade foruma giriş dahada zorlaşmalı aktivasyon vs vs çünkü çok kolay üye olunuyor bunlara biraz engel konulursa forum kaliteside yükselir kendi görüşüm.. Ayrıca türkçe karakter kullanmayanları uyarmalı sallamayanada doz yükseltilmeli en azından türkçe karakter kullanalım. çok boş şeyler yazılıyor bunlar forum kirliliğine sebebiyette veriyor. Tamam geyik yapalım yapmıcaz değilde herşey dozunda kurallara uymak lazım. dil çıkarma
expulse
Sıçmış Üye

Burç: boga

Matmazel (:

« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2007, 13:16:32 »

Evet biraz daha zorlaştırılmalı üye olmak..Ama IQ testi falan biraz aşırıya kaçar diye düşünüyorum..Rahatsız edilme konusundada rahatsız edilen arkadaşlar bildirirlerse rahatsız edenleri öyle tipler aramızda barınamaz....

..........................
proFumo
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2007, 14:26:53 »

Zaten öyle üyeleri siliyoruz  ama sürekli böyle tiplerle uğraşmak zorunda kalmayalım diye dedim ben
Ctrl+Alt+Del
Çok Sabırlı
Ikınan üye

Sabır Taşı...

« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2007, 15:22:33 »

hem uğraşmak kötü hemde silinen üyelerin daha sonra ziyaretci olarak gözükmesi, görüntü kirliliğine neden oluyo. (ne kadar doluymuşuz beaa (: )
proFumo
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2007, 15:41:56 »

Bu kadar yönetici olmamıza ramen böyle bu :/
Ooomph
Kabız üye
*

Burç:

« Yanıtla #7 : 13 Temmuz 2007, 16:36:55 »

Üyeligi aktivasyonlu hale getirdim.. zeka sorusu gibi seyleri sacma buluorum gereksiz geldi ;)

Bu arada ben kukla
Youthanasia
Üye yasaklanmıştır.
Sıçmış Üye

Burç:

Sistemin çöküşü

« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2007, 16:38:49 »

Teşekkür ederiz dil çıkarma
_MeT_
Shinn
Tuvaletteki üye

Burç: koc

Sore Sore Douchta

« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2007, 16:43:18 »

bence o testin yapılmışını bulup test den direk geçerek zeki gibi aramızda gezenler olucaktır örnek ben  kafa kir
archenar
sirKe
Sıçmış Üye

« Yanıtla #10 : 13 Temmuz 2007, 19:39:15 »

Önüne gelen herkes foruma girmemeli bence.En azından zeka sorunları olan kişiler o yüzden bence küçük de olsa bi IQ testi yapılmalı üye olurken bide mail onaylanmalı.Bu kadar basit olmamalı bence.Çoğu arkadaşımızı rahatsız eden tipler türedi forumda.

Bilginize...
Profumo'ya katılarak ekliyorum üye olanlar burayı günlüğüne yazar gibi yazmaması konusundada bilgilendirilmeli veya biryolu bulunmalı bazı üyelerimiz SMS atar gibi yazıyor sesli harf hiç yok. o kadar sessiz harfi bir arada görmek ürkütüyor valla beni okuyamıyorum bile bazen.
Bence IQ testinden ziyade foruma giriş dahada zorlaşmalı aktivasyon vs vs çünkü çok kolay üye olunuyor bunlara biraz engel konulursa forum kaliteside yükselir kendi görüşüm.. Ayrıca türkçe karakter kullanmayanları uyarmalı sallamayanada doz yükseltilmeli en azından türkçe karakter kullanalım. çok boş şeyler yazılıyor bunlar forum kirliliğine sebebiyette veriyor. Tamam geyik yapalım yapmıcaz değilde herşey dozunda kurallara uymak lazım. dil çıkarma
Evet biraz daha zorlaştırılmalı üye olmak..Ama IQ testi falan biraz aşırıya kaçar diye düşünüyorum..Rahatsız edilme konusundada rahatsız edilen arkadaşlar bildirirlerse rahatsız edenleri öyle tipler aramızda barınamaz....

herşey daha iyi bir forum için...ama öncelik üye kayıtlarını zorlaştırma degilde türkçe yi dogru kullanda konusunda gösterilecek hassasiyete verilmelidir diye düşünüyorum ...fazla ayrıntıya kaçıp -de -da eki ile ugraşmaktansa yukardaki arkadaşlarımında dedigi gibi çok fazla sessiz harf kullanılarak oluşturulan forum mesajlarına karşı bazı tedbirler alınmalı ...acilen Smiley

..işte böyle, bazen yaşanır, bazen yarım kalır,
bazen de yaşanmaz..
Ama hepsi de hayata dahildir..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: