uykucu
yorgunum
Ikınan üye

|
 |
« : 11 Ağustos 2006, 00:14:39 » |
|
bugünlerde duvarlarda gördüğümüz yazı ne iş bilen var mı ?
- dünya türk olsun! + faşist misin babacım? - hayır! aksine barış yanlısıyım... -?!?! + türkün türkten başka dostu olmadığına göre, dünya türk olursa barış ve sukunet ortamı her daim mahfuz olur. - yedim mi ben bunu? + yersen...
|
|
|
|
|
|
hiçbir şey bilmediğimi sakın düşünmeyin.neler olduğunun ve hangi senaryoların içinde yer aldığınızın, suçların ve suçluların kimler olduğunu hepinizden daha iyi tanıyorum.tam anlamıyla günahcıl bir dünya düzeni yaratmanın ezikliğini damarlarınıza kadar hissedeceksiniz gün geldiğinde.O an kalbim huzur bulacak.
|
|
|
citizen
Yazar Çizer

Burç:
|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2006, 01:18:49 » |
|
ne güzel olur sahiden !!!!!! herşeyi bozarız el birliği ile, bütün dünya denizlerini kirletmek zevki bizim olur, dünyanın akciğerlerini de bir mangal keyfine feda etmekte. kafa kafaya toslatmadığımız araba bırakmayız yeryüzünde. Hasankeyf'ten sonra roma'yı da, prag'ı da, paris ve londra'yı hatta moskova ve rio'yıda baraj yağacağız diye sular altında bırakırız. New york metrosunun tepesinde matkap delikleri açarız. herşeyi bozarız elbirliği ile ve sonra da yeni bir dünya kurulur ve biz orada yerimizi alırız (inönü'nün dediği gibi). Artık nerelere , nasıl sığacaksak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PuRPLeCTRuM
bokumtrak
Tuvaletteki üye

Burç: 
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2006, 09:52:43 » |
|
gerçekten hasankeyf gibi tarih kokan mükemmel bi yeri yok edecekler.. başkalarının eline böyle güzellikler geçmez bizde var ama boyuna mahvediorz degerini bilmiorz,reklamını düzgün yapamıorz baraj suları altında kalmadan umarım herkesin orayı görme fırsatı olur:(
|
|
|
|
|
|
iyiler siyah giyer..
|
|
|
azrail_affetmez
Azrail Affetmez!!!!!
Tuvaletteki üye

|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2006, 12:00:46 » |
|
herkes dolandırıcı veya mafya olurdu 
|
|
|
|
|
|
Aşk İçin Yaşa
|
|
|
_dungbeetle_
yaa benim nickim amma uymuşş bu siteye yeni farkettim hihihi
Ikınan üye

|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2006, 16:41:40 » |
|
bence dünya dönmezdi dururdu... bizim tembelliğimizden etkilenip...
|
|
|
|
|
|
delimi akıllıdan akıllıdır, akıllımı deliden delidirrr...
|
|
|
tolgahan
Tuvaletteki üye

|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2006, 18:53:31 » |
|
walla turkıyeyı berbat ettık zaten bıde butun dunya bızden olsa dunya bom bok bı ter olurduen guzelı bız yerımızde kalalım
|
|
|
|
|
|
geçmişle ilgili pişmanlıklarım gelecek için endişem yok sınırsız bir güç tarafından korunuyorum mutluyum ve huzurluyum benım için en iyisi bu...............
|
|
|
kLiniK
Midesi bozuk üye

terk-i diyar
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2006, 10:27:41 » |
|
ırkçılığa her daim karşıyım dinimiz bile ırkçı olma diyor !
|
|
|
|
|
|
walk on water...
|
|
|
Foseptik
seti
Ikınan üye

|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Ekim 2006, 15:19:30 » |
|
yok be o zman guzel olurdu herkez turkce konusuyo ohh buyuk adam olma dedıde yok
|
|
|
|
|
|
Falanız Filanız İşte...
|
|
|
seymaa
Tuvalete koşan üye

|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Ekim 2006, 00:21:46 » |
|
evt yapılan bazı genllemeler doğru ama genel olarak TÜrkler i aşağılayan özellikle abartılı olan önyargılara kesinlikle karışıyımm
|
|
|
|
|
|
dakka şaşma dakka yaşamaya bak ne geçmişi düşün ne gelecekten kork
|
|
|
junky
Midesi bozuk üye

Burç:
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Ekim 2006, 02:55:50 » |
|
asagılamayın kendinizi bu kadar be bende utanıyorum belki kendi insanlarımdan bazen ama ozunde iiyiz yani bi acıdan dimi ama:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candash
Midesi bozuk üye

|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2006, 03:14:47 » |
|
dnya turk olsn dıe bı dusnce olabılrmı ya bnm aklım almıo bole bıseyı bukdr sabt bı dusunce .. ınanamıorum kendı halkma byle dusundgu ıcın baska mılletlerı yoketmek ısterken cıkın bı dısarı bakın hepımız o yokedılmek ıstenen mılletlere ozenerek yasamıomuyuz gerek gıyınmemız gerek yedıklermz zewklerımz .. egr yoketmek ıstenılene ozenılıosa bu dupeduz kısılık arıyısıdr bazı ınsanlarn bızm yasımzdakı genclern akıllarnı yıkamasıdır .. dha dusunce ozgrlugnun farkna warmadan bazı ınsanların zorla bızı yoneltmesıdır ..!
|
|
|
|
|
|
..
|
|
|
Çakıldak
Çakıldak
Midesi bozuk üye

Tuvaletteim hemen gelecem
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2006, 11:46:48 » |
|
dünya kupasını hep biz alırdık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLARA
KLARA
Tuvalete koşan üye

|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Kasım 2006, 20:06:53 » |
|
AMAN AMAN DÜNYA TÜRK OLSA BİLİMDEN ÇOK PARAYI DÜŞÜNÜRDÜK HERALDE,BUDA BİZİ GERİYE GÖTÜRÜRDÜ,ŞÖYLE Bİ BAKIYORUMDA ADAMLARDA HEM PARA HEMDE AKIL VAR,VE BUNU İYİ KULLANIYOLAR.BİZ TÜRKLER Bİ KORKU FİLMİ YAPMASINI BİLE BECEREMİYORUZ.YİNE HAKKINI YEMİYİMDE ARAMIZDAN YİNE İYİ ŞEYLERE ADIM ATMIŞ KİŞİLERDE YOK DEĞİL TABİKİ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serjan
serjan...?
Tuvalete koşan üye

Sana Güre Hoş Bana Güre Dünya BoOoOoşşş
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Kasım 2006, 20:08:04 » |
|
AMAN AMAN DÜNYA TÜRK OLSA BİLİMDEN ÇOK PARAYI DÜŞÜNÜRDÜK HERALDE,BUDA BİZİ GERİYE GÖTÜRÜRDÜ,ŞÖYLE Bİ BAKIYORUMDA ADAMLARDA HEM PARA HEMDE AKIL VAR,VE BUNU İYİ KULLANIYOLAR.BİZ TÜRKLER Bİ KORKU FİLMİ YAPMASINI BİLE BECEREMİYORUZ.YİNE HAKKINI YEMİYİMDE ARAMIZDAN YİNE İYİ ŞEYLERE ADIM ATMIŞ KİŞİLERDE YOK DEĞİL TABİKİ.
Katiliorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_MeT_
Shinn
Tuvaletteki üye

Sore Sore Douchta
|
 |
« Yanıtla #14 : 27 Kasım 2006, 20:29:06 » |
|
ırkçılığa her daim karşıyım dinimiz bile ırkçı olma diyor !
Dinin her gerektirdiğini yapmadığımız gibi bu nu gerekçe olarak tutmam ve alayına ırkçıyım bir sosyolistim fakat nasyonel sosyalistim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uykucu
yorgunum
Ikınan üye

|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Kasım 2006, 21:50:49 » |
|
Dinin her gerektirdiğini yapmadığımız gibi bu nu gerekçe olarak tutmam ve alayına ırkçıyım bir sosyolistim fakat nasyonel sosyalistim  hitleri seviyorsun o zaman?
|
|
|
|
|
|
hiçbir şey bilmediğimi sakın düşünmeyin.neler olduğunun ve hangi senaryoların içinde yer aldığınızın, suçların ve suçluların kimler olduğunu hepinizden daha iyi tanıyorum.tam anlamıyla günahcıl bir dünya düzeni yaratmanın ezikliğini damarlarınıza kadar hissedeceksiniz gün geldiğinde.O an kalbim huzur bulacak.
|
|
|
_MeT_
Shinn
Tuvaletteki üye

Sore Sore Douchta
|
 |
« Yanıtla #16 : 28 Kasım 2006, 21:53:07 » |
|
Dinin her gerektirdiğini yapmadığımız gibi bu nu gerekçe olarak tutmam ve alayına ırkçıyım bir sosyolistim fakat nasyonel sosyalistim  hitleri seviyorsun o zaman? düşünceleri güzel ama kendisini pek sevmem zayıf yanları vardı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLARA
KLARA
Tuvalete koşan üye

|
 |
« Yanıtla #17 : 01 Aralık 2006, 12:32:35 » |
|
DÜNYA TÜRK OLSA BİZ TÜRKLER KİME ÖZENİCEZ ÖRNEK ALICAZ YAZILAR BİLE DEĞİŞTİ..TÜRKÇE KATLEDİLİYO BÖLÜNÜYO KELİMENİN YARISI TÜRK YARISI YABANCI OLMUŞ ÇIKMIŞ.GÜZEL TÜRKÇEMİZ BİLE DOĞRU DÜZGÜN YAZILMIYO.YA EKSİK YADA FAZLA YADA ACAYİP BİŞEY YAZILANLAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_MeT_
Shinn
Tuvaletteki üye

Sore Sore Douchta
|
 |
« Yanıtla #18 : 02 Aralık 2006, 18:25:22 » |
|
DÜNYA TÜRK OLSA BİZ TÜRKLER KİME ÖZENİCEZ ÖRNEK ALICAZ YAZILAR BİLE DEĞİŞTİ..TÜRKÇE KATLEDİLİYO BÖLÜNÜYO KELİMENİN YARISI TÜRK YARISI YABANCI OLMUŞ ÇIKMIŞ.GÜZEL TÜRKÇEMİZ BİLE DOĞRU DÜZGÜN YAZILMIYO.YA EKSİK YADA FAZLA YADA ACAYİP BİŞEY YAZILANLAR.
türkçe zaten yeni alfabe yapıldığından buyana yetersiz bir dil olduğu için sürekli yabancı kelimeler aldı içine bu zamandan sonrada pek fark edimiyo bide sen niye buyuk harfle yazıyosun sırf meraktan sordum yanlış anlama : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_ÖykÜ_
Tuvaletteki üye

|
 |
« Yanıtla #19 : 11 Nisan 2007, 18:54:48 » |
|
ne gerek war yaaaa herkes farklı bööle güsel hem bi merak duygusu oluyo bi hello how are you fln diince insan mutlu oluyo ing.ceyi söktüm havalarına grioz:P bi de şu açıdan bakmak vardı mesela başka biri olmak isteseydi biz ister miydik örn işte bütün dünya alman olsun fln.. bence böle olmıcak seçma ve olanaksız şeyleri yapmak yerine bilimde, edebiyatta biçok alanda ilerlesek daha iyi olur diye düşnüyorum..
|
|
|
|
|
|
O kaDaR çOk sEy wAr Ki gÖzMüZün öNüNde oLuP Da KıyMetİNi Çok SOnrADaN aNLadıGImıZ......
|
|
|
|